страница_глава_бг

За нас

за-имг

Профил на компанијата

Jiangsu Yongjian Pharmaceutical Technology Co., Ltd. со регистриран капитал од 10 милиони јуани, е основана во 2012 година. Се наоѓа во медицинскиот град Taizhou, провинцијата Jiangsu („Медицински град на Кина“, национално ниво), со површина од 2000 квадратни метри.Ние сме главно ангажирани во истражувањето на материјалната основа на традиционалната кинеска медицина, стандардот за квалитет на традиционалната кинеска медицина, истражувањето и развојот на новата традиционална кинеска медицина итн.

По долгогодишно посветено истражување и развој, компанијата беше во можност самостојно да произведе повеќе од 1000 видови референтна супстанција за традиционална кинеска медицина, што е важна сила во развојот на мономерите на традиционалната кинеска медицина во Кина.Нашата компанија може да развие 80-100 видови на традиционалната кинеска медицина мономерни соединенија секоја година.

Нашата компанија има целосен опсег на производствен капацитет на традиционалната кинеска медицина мономерни соединенија кои се движат од ниво на милиграми, нивоа на грам до нивоа на тони.

Зошто да не изберете нас

Нашата компанија има меѓународна првокласна опрема за анализа и тестирање на брендови, а сите производи се строго тестирани;Некои производи се тестираат од трети лица за да се обезбеди квалитет на производот, на крајот на 2021 година, нашата компанија доби квалификација за CNAS 1 лабораторија.

Нашата компанија одржува блиски кооперативни односи со многу научни истражувачки институти, фармацевтски претпријатија и трговски компании дома и во странство.Досега обезбедивме услуги за прилагодување на производите за десетици научно-истражувачки институти и фармацевтски претпријатија за да им помогнеме на научно-истражувачките институти и фармацевтските претпријатија во завршувањето на научни и технолошки проекти.

Нашата компанија има добиено голем број финансиски поддршки како што е Фондот за иновации за мали и средни претпријатија на Министерството за наука и технологија на Народна Република Кина.

Основана во
Регистриран капитал
милиони јуани
Со површина од
квадратни метри
Самостојно произведуваат
+
видови на традиционалната кинеска медицина референтна супстанција

Деловен опсег

По години акумулација на производи и технологија, деловниот опсег на нашата компанија опфати многу полиња, вклучувајќи:

/за-нас/

R & D, производство и продажба на стандардна кинеска медицина / референтна супстанција;

/за-нас/

Прилагодете ги мономерните соединенија на традиционалната кинеска медицина за клиентите

/за-нас/

Стандард за квалитет и процес на развој на традиционалната кинеска медицина (нов лек)

/за-нас/

Технолошка соработка и трансфер;Развој на нов лек, итн

Ние сме подготвени искрено да соработуваме со домашни и странски научно-истражувачки институти и претпријатија за храна / лекови / здравствени производи за да придонесеме за развојот на традиционалната кинеска медицина во Кина!