банер 1
банер2
банер3

производ

Нашата компанија може да развие 80-100 видови на традиционалната кинеска медицина мономерни соединенија секоја година.

Гледај Повеќе

за нас

Да придонесеме за развојот на традиционалната кинеска медицина во Кина!

за-имг

што правиме

Jiangsu Yongjian Pharmaceutical Technology Co., Ltd., со регистриран капитал од 10 милиони јуани, е основана во 2012 година. Се наоѓа во медицинскиот град Taizhou, провинцијата Jiangsu („Медицински град на Кина“, национално ниво), со површина од 2000 г. квадратни метри.Ние сме главно ангажирани во истражувањето на материјалната основа на традиционалната кинеска медицина, стандардот за квалитет на традиционалната кинеска медицина, истражувањето и развојот на новата традиционална кинеска медицина итн.

Гледај Повеќе
Истражување

За прашања за нашите производи или ценовникот, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

Прашај сега
 • Кои сме ние

  Кои сме ние

  Jiangsu Yongjian Pharmaceutical Technology Co., Ltd., со регистриран капитал од 10 милиони јуани...

 • Што правиме

  Што правиме

  Главно се занимаваме со истражување на материјалната основа на традиционалната кинеска медицина...

 • Зошто да не изберете нас

  Зошто да не изберете нас

  Нашата компанија располага со целосен производствен капацитет на традиционална кинеска медицина...

Бизнис

Нашата компанија одржува блиски кооперативни односи со многу научно-истражувачки институти...

 • 2012 година 2012 година

  основана во

 • 11+ 11+

  искуство (години)

 • 10 10

  регистриран капитал (милион јуани)

 • 2000 година 2000 година

  покриваат површина од (м2)

 • 1000+ 1000+

  самостојно произведува (производи)

Вести

Разберете ги тековните работи на компанијата и фокусирајте се на трендовите во индустријата

Предности и карактеристики на кинеската медицина

Предности и карактеристики на кинеската медицина

Традиционалната кинеска медицина е карактеристика на медицинската наука на мојата земја и важен дел од извонредната култура на кинеската нација.

CNAS сертификација

Акредитацијата CNAS е кратенка од Кинеската национална служба за акредитација за процена на сообразност (CNAS).Тоа е ко...
Гледај Повеќе

Предности и карактеристики на кинеската медицина

Традиционалната кинеска медицина е карактеристика на медицинската наука во мојата земја и важен дел од извонредните...
Гледај Повеќе