faqe_kreu_bg

Rreth Nesh

rreth-img

Profili i Kompanisë

Jiangsu Yongjian Pharmaceutical Technology Co., Ltd. me një kapital të regjistruar prej 10 milionë juanë, është themeluar në vitin 2012. Ndodhet në qytetin mjekësor Taizhou, Provinca Jiangsu ("Qyteti mjekësor i Kinës", nivel kombëtar), me një sipërfaqe prej 2000 katrore metra.Ne jemi të angazhuar kryesisht në kërkimin mbi bazën materiale të mjekësisë tradicionale kineze, standardin e cilësisë së mjekësisë tradicionale kineze, kërkimin dhe zhvillimin e mjekësisë së re tradicionale kineze, etj.

Pas viteve të kërkimit dhe zhvillimit të përkushtuar, kompania ka qenë në gjendje të prodhojë në mënyrë të pavarur më shumë se 1000 lloje të substancës referuese të mjekësisë tradicionale kineze, e cila është një forcë e rëndësishme në zhvillimin e monomereve të mjekësisë tradicionale kineze në Kinë.Kompania jonë mund të zhvillojë 80-100 lloje të përbërjeve monomere të mjekësisë tradicionale kineze çdo vit.

Kompania jonë ka një gamë të plotë të kapaciteteve prodhuese të përbërjeve monomere të mjekësisë tradicionale kineze, duke filluar nga niveli miligram, niveli gram deri në nivelin ton.

pse na zgjodhet ne

Kompania jonë ka pajisje ndërkombëtare të analizës dhe testimit të markave të klasit të parë, dhe të gjitha produktet janë testuar rreptësisht;Disa produkte testohen nga autoritetet e palëve të treta për të siguruar cilësinë e produktit, në fund të vitit 2021, kompania jonë ka marrë kualifikimin CNAS 1 laboratorik.

Kompania jonë ka mbajtur marrëdhënie të ngushta bashkëpunimi me shumë institute kërkimore shkencore, ndërmarrje farmaceutike dhe kompani tregtare brenda dhe jashtë vendit.Deri më tani, ne kemi ofruar shërbime të personalizimit të produkteve për dhjetëra institute kërkimore shkencore dhe ndërmarrje farmaceutike për të ndihmuar institutet kërkimore-shkencore dhe ndërmarrjet farmaceutike në përfundimin e projekteve shkencore dhe teknologjike.

Kompania jonë ka marrë një sërë mbështetjesh financiare si Fondi i Inovacionit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme të Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës Popullore të Kinës.

E themeluar në
Kapitali i regjistruar
milion juanë
Me një sipërfaqe prej
metra katrorë
Prodhoni në mënyrë të pavarur
+
Llojet e substancës referuese të mjekësisë tradicionale kineze

Fushëveprimi i biznesit

Pas viteve të akumulimit të produkteve dhe teknologjisë, fushëveprimi i biznesit të kompanisë sonë ka mbuluar shumë fusha, duke përfshirë:

/rreth-ne/

R & D, prodhimi dhe shitja e substancës standarde/referenciale të mjekësisë tradicionale kineze;

/rreth-ne/

Personalizoni përbërjet monomere të mjekësisë tradicionale kineze për klientët

/rreth-ne/

Standardi i cilësisë dhe zhvillimi i procesit të mjekësisë tradicionale kineze (ilaç i ri)

/rreth-ne/

Bashkëpunimi dhe transferimi i teknologjisë;Zhvillimi i ilaçeve të reja, etj

Ne jemi të gatshëm të bashkëpunojmë sinqerisht me institutet kërkimore shkencore vendase dhe të huaja dhe ndërmarrjet ushqimore / barna / produkte të kujdesit shëndetësor për të kontribuar në zhvillimin e mjekësisë tradicionale kineze në Kinë!